Vera&John är förmodligen det nätcasino som är flitigast med att lansera nya videoslots. En anledning till det är att man har möjlighet att ta in spel från hela fem olika leverantörer. Nu i dagarna har alla medlemmar på Vera&John fått möjligheten att prova hela tre nyheter, nämligen The Bermuda Mysteries, André The Giant och Doctor Love.

The Bermuda Mysteries

The Bermuda Mysteries hämtar givetvis sitt tema från den mystik som finns kring området vid Bermuda i Atlanten. En mängd oförklarliga försvinnanden av både fartyg och flygplan har ju genom åren skett i den så kallade Bermudatriangeln. I spelet finns både vilda symboler som dubblar alla vinster, ett free spins-läge samt ett bonusspel.

André The Giant

Av alla wrestlingstjärnor som har klivit in i ringen genom åren är André The Giant en av de mest kända. Denne fransman mätte hela 224 centimeter i strumplästen och vägde som mest 250 kilo. Även videosloten som bär hans namn är en riktig tungviktare. André själv är jokersymbol och fungerar både som en vanlig vild symbol och som en expanderande vild symbol.

Logosymbolen utgör scattersymbol och aktiverar free spins med chansen att samla in specialattacker för det efterföljande bonusspelet. Får du möjlighet att avsluta bonusspelet med Andrés ”finishing move” kan du räkna hem stora vinster.

Doctor Love

Doctor Love med tillägget On Vacation är en historia om läkaren som beger sig till en semesterort för att försöka charma fagra damer på stranden. Spelet har både vilda symboler och scattersymboler. Dr Love själv utgör jokersymbol. Surfbrädan är scattersymbol och ger både free spins och kontantvinster. Du kan vinna upp till 20 free spins med en multiplikator på 6x.